Home > rol-borstelbanen > ML Sport & Snowcenter

ML SPORT & SNOWCENTER

Indoor ski- en snowboardlessen
ML Sport & Snowcenter is een gecertificeerd indoorcenter waar je je in een sfeervolle en gezellige omgeving kunt voorbereiden op je wintersportvakantie. We leren je jouw eigen ski- en snowboardvaardigheden te verbeteren. Wij helpen je bij het aanleren van de juiste ski- of snowboardtechnieken en geven je wintersportadvies.
Plezier, persoonlijke aandacht en advies op maat staat bij ons centraal.

Dé voorbereiding op je wintersportvakantie
Indoor skiën en snowboarden is de beste voorbereiding op de wintersport. Je skiet of snowboardt op een zogenaamde ‘eindeloze piste’, voorzien van een kunststof toplaag. Doordat de piste onder je door beweegt kun je eindeloos afdalen en veel meters maken.

Snel en optimaal leren skiën of snowboarden voor iedereen
De intensiviteit van de training en de individuele begeleiding van onze gediplomeerde docenten verzekeren je van een goed en snel resultaat.

Je krijgt les in een groep van maximaal 4 personen per uur, waarbij je steeds met maximaal 2 personen tegelijkertijd op de indoorbaan staat.
In Apeldoorn en Doetinchem staat er voor de baan een spiegel, zodat je de bewegingen direct kunt volgen. In Veenendaal kun je je skibewegingen volgen op een scherm. De minimum leeftijd om aan de lessen mee te kunnen doen is voor het skiën 4 jaar en voor het snowboarden 8 jaar.

OPENINGSTIJDEN

Maandag      09:00 – 23:00 uur
Dinsdag         09:00 – 23:00 uur
Woensdag    09:00 – 23:00 uur
Donderdag   09:00 – 23:00 uur
Vrijdag           09:00 – 24:00 uur
Zaterdag       09:00 – 24:00 uur
Zondag          09:00 – 24:00 uur

Ski/snowboardlessen zijn alleen op reservering mogelijk!