Home > Arrangementen alpincenter Bottrop

ARRANGEMENTEN ALPINCENTER BOTTROP

een onvergelijk groepsevent in alpincenter bottrop!

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor een onvergetelijk groepsevenement? Zoek niet verder! Skihal.com verwelkomt je bij Alpincenter Bottrop, waar we een breed scala aan spannende en vermakelijke groepsarrangementen aanbieden die de groep gegarandeerd een geweldige tijd bezorgd.

Het Unieke All-Inclusive Pakket: Alles voor een Zorgeloze Dag

Bij alpincenter Bottrop streven ze naar een zorgeloze ervaring voor groepen. Daarom bieden ze het unieke all-inclusive concept. Met dit pakket kunnen jij en de groep zich concentreren op plezier en samenzijn, terwijl wij de rest verzorgen. 

Het all inclusive ticket bestaat uit:

  • Toegang tot de indoor Skihal: Geniet van onbeperkt skiën en snowboarden op onze goed onderhouden piste. De skipiste beschikt over een beginnersgedeelte met sleeplift, uitermate geschikt om de basisvaardigheden van skiën of snowboarden onder de knie te krijgen. Voor gevorderden biedt de afdaling met een helling van 24% en bochtig verloop uitkomst. Door middel van twee banden worden bezoekers na een afdaling terug naar het bergstation gebracht, waarna de afdaling opnieuw ingezet kan worden.

  • Materiaal: alpincenter heeft een ruim aanbod aan ski en snowboard materiaal. Het materiaal is inbegrepen bij het all inclusive ticket, je ontvangt schoenen, ski’s of snowboard en eventueel stokken.

  • Onbeperkt eten en drinken: Na verschillende afdalingen kun je ontspannen en bijpraten in de gezellige bar of het restaurant met zicht op de piste . Geniet van heerlijke gerechten en drankjes, allemaal inbegrepen in het all-inclusive pakket.

Natuurlijk kun je ook het arrangementen uitbreiden met busvervoer en/of een overnachting in het nabijgelegen Van der Valk Hotel Gladbeck.

Onze toegewijde ski-experts staan klaar om je te helpen bij het plannen en organiseren van het groepsevenement.
Wacht niet langer en vraag nu een all-inclusive groepsevent aan voor alpincenter Bottrop. We kijken ernaar uit om jou en je groep te verwelkomen voor een dag vol avontuur, plezier en onvergetelijke herinneringen in de sneeuw!

LET OP! Het is niet mogelijk om groepsarrangementen te reserveren in de volgende periodes:
– 21.12.2023 t/m 07.01.2024
– 25.03.2024 t/m 15.04.2024