Home > hoe werkt het?

HOE WERKT HET?

Op onze website kun je tickets kopen voor verschillende skihallen. Elke skihal heeft zijn eigen tickets. Ga naar de pagina van de skihal die jij graag wil bezoeken en selecteer je gewenste tickets. Na het invullen van je gegevens en het afronden van je betaling ontvang je de tickets via de mail.

E-tickets

1. Perfect Marketing & Sales B.V en/of labels van Perfect Marketing & Sales verstrekt e-tickets voorzien van een unieke barcode. De e-tickets worden na betaling direct digitaal verzonden naar het opgegeven e-mailadres.

2. Een e-ticket; – geeft één persoon eenmalig recht op toegang tot het park, event, concert. Tenzij anders vermeld op het ticket – is beperkt geldig en voorzien van een geldigheids-datum of – periode, – wordt bij binnenkomst geactiveerd – en bij het verlaten van het park, event, concert vervalt de geldigheid van het e-ticket en van niet gebruikte onderdelen van een eventueel arrangement.

3. I.v.m corona dient er in sommige gevallen bij een ticket met een geldigheidsperiode (zonder datum), na aanschaf hiervan, een reservering gemaakt te worden op de website van de desbetreffende partner. Dit staat duidelijk vermeld op de website en/of het ticket.

4. De koper dient de e-tickets zelf af te drukken of digitaal te tonen en mee te nemen naar de entree.

5. Bij de entree van het park, event of concert wordt het e-ticket gecontroleerd. Na de controle bij de entree verliest het e-ticket zijn waarde.

6. De barcodes op de e-tickets mogen niet gevouwen of beschadigd worden. Bij beschadiging kan de toegang tot het park, event of concert worden geweigerd.

7. E-tickets kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere promoties en/of kortingsacties en zijn niet inwisselbaar tegen contanten en/of andere diensten.

8. Perfect Marketing & Sales is niet aansprakelijk indien kaarten buiten de reguliere verkoopkanalen in bezit zijn gekomen.

9. Het is niet toegestaan (reeds gebruikte) entreekaarten (door) te verkopen. Bij een vermoeden van doorverkoop kan Perfect Marketing & Sales besluiten de e-tickets ongeldig te maken.

10. Indien de geldigheids-datum of – periode van e-tickets is verlopen, is het niet mogelijk om deze te verlengen of aan te passen en bestaat er geen recht op restitutie.

11. Foutje gemaakt bij het reserveren van tickets? Meld dit binnen 24 uur bij onze klantenservice. Tickets kunnen in dit geval omgeboekt worden tegen een vergoeding van € 2,50 per ticket.

Herroepingsrecht

1. Op de aankoop van e-tickets zonder datum (met een geldigheidsperiode) of een product is de wettelijke bedenktijd van 14 dagen volgens de ‘Wet Kopen op Afstand’ van toepassing indien de e-tickets zonder datum op het moment van annuleren nog geldig zijn. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van e-tickets en/of het product door de koper. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op e-tickets die zijn gekocht voor gebruik op één vaste datum.

2. Op de aankoop van e-tickets op datum is, conform de ‘Wet Kopen op Afstand’, geen wettelijke bedenktijd van toepassing.

3. Reserverings- en verzendkosten vallen niet onder het herroepingsrecht en zullen niet worden gerestitueerd.