Home > contact

VEELGESTELDE VRAGEN

MAG IK EIGEN MATERIAAL/KLEDING MEENEMEN?
Voor alle skihallen geldt dat het dragen van eigen kleding en het meenemen van eigen materiaal geen probleem is. Heb je geen geschikte kleding, geen probleem. In de desbetreffende skihal kun je materiaal en kleding huren.

WELKE KLEDING MOET IK DRAGEN?
In verband met de kou is het verstandig skikleding te dragen. Ben je niet in het bezit van skikleding dan voldoet een spijkerbroek en warme jas prima. Tip: zorg voor droge kleding na je bezoek aan de piste. Handschoenen zijn verplicht! Deze worden niet verhuurd en dien je zelf mee te nemen.

ZIJN DE AANGEBODEN TICKETS SEIZOENS- OF DAGGEBONDEN?
Dit verschilt per skihal. Bij Alpincenter Bottrop en Alpincenter Hamburg-Wittenburg zijn de geboekte tickets geldig voor de dag welke je hebt geselecteerd. Bij alle andere skihallen staat bij elke ticketvariant aangegeven tot en met wanneer de tickets geldig zijn.

VANAF WELKE LEEFTIJD GELDT EEN KINDERTICKET?
Dit verschilt per skihal. Elke ticketvariant geeft aan vanaf welke leeftijd een ticket geldig is.

HOE KRIJG IK DE GERESERVEERDE TICKETS TOEGEZONDEN?
Na aankoop van het ticket op de website krijg je een e-mail bevestiging met daaraan een bijlage: het e-ticket. Dit e-ticket is je toegang tot de betreffende skihal. Print het e-ticket en geef het af bij de kassa van de skihal. Het e-ticket met unieke barcode wordt gescand en kan in alle gevallen maar één keer gebruikt worden. Het dupliceren van e-tickets is daarom zinloos, gekopieerde tickets bieden geen toegang! Houd de code scanbaar: pas op met vouwen, vuil en vocht.

WANNEER KRIJG IK MIJN E-TICKET?
Zodra de bestelling volledig is afgerond. Na een succesvolle betaling ontvang je binnen 30 minuten een bevestiging per e-mail met tickets in de bijlage.

IK KRIJG GEEN E-MAIL BEVESTIGING EN TICKETS TOEGEZONDEN. WAT NU?
We verzoeken je allereerst om te controleren of de betaling van de reservering correct is verlopen. Is dit het geval en heb je na een half uur nog steeds niks ontvangen, neem dan contact op met onze helpdesk. Het kan ook zijn dat je tickets in de spambox zijn geplaatst. Buiten kantooruren zijn wij voor noodgevallen bereikbaar via facebook messenger. De button tref je aan op de website.

KAN IK MIJN BESTELDE TICKETS OOK BIJ EEN ANDERE SKIHAL INLEVEREN?
Nee, dat is niet mogelijk. Iedere skihal biedt een diversiteit van tickets aan, waarvoor andere uurtarieven gelden.

ZIJN DE DOOR MIJ BESTELDE TICEKTS PERSOONSGEBONDEN?
Het ticket staat niet op naam waardoor het mogelijk is bij verhindering de tickets aan andere personen over te dragen. Het handelen in tickets is ten strengste verboden.

E-TICKETS
1. Perfect Marketing & Sales B.V en/of labels van Perfect Marketing & Sales verstrekt e-tickets voorzien van een unieke barcode. De e-tickets worden na betaling direct digitaal verzonden naar het opgegeven e-mailadres.

2. Een e-ticket; – geeft één persoon eenmalig recht op toegang tot het park, event, concert. Tenzij anders vermeld op het ticket – is beperkt geldig en voorzien van een geldigheids-datum of – periode, – wordt bij binnenkomst geactiveerd – en bij het verlaten van het park, event, concert vervalt de geldigheid van het e-ticket en van niet gebruikte onderdelen van een eventueel arrangement.

3. I.v.m corona dient er in sommige gevallen bij een ticket met een geldigheidsperiode (zonder datum), na aanschaf hiervan, een reservering gemaakt te worden op de website van de desbetreffende partner. Dit staat duidelijk vermeld op de website en/of het ticket.

4. De koper dient de e-tickets zelf af te drukken of digitaal te tonen en mee te nemen naar de entree.

5. Bij de entree van het park, event of concert wordt het e-ticket gecontroleerd. Na de controle bij de entree verliest het e-ticket zijn waarde.

6. De barcodes op de e-tickets mogen niet gevouwen of beschadigd worden. Bij beschadiging kan de toegang tot het park, event of concert worden geweigerd.

7. E-tickets kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere promoties en/of kortingsacties en zijn niet inwisselbaar tegen contanten en/of andere diensten.

8. Perfect Marketing & Sales is niet aansprakelijk indien kaarten buiten de reguliere verkoopkanalen in bezit zijn gekomen.

9. Het is niet toegestaan (reeds gebruikte) entreekaarten (door) te verkopen. Bij een vermoeden van doorverkoop kan Perfect Marketing & Sales besluiten de e-tickets ongeldig te maken.

10. Indien de geldigheids-datum of – periode van e-tickets is verlopen, is het niet mogelijk om deze te verlengen of aan te passen en bestaat er geen recht op restitutie.

11. Op de aankoop van e-tickets op datum is, conform de ‘Wet Kopen op Afstand’, geen wettelijke bedenktijd van toepassing. Dit betekent dat na aanschaf tickets niet meer geruild of vergoed worden.  Ook in geval van ziekte, letsel of Corona is het niet mogelijk om de tickets om te boeken.

Heb je een foutje gemaakt bij het boeken van de tickets, zoals bijvoorbeeld de verkeerde leeftijd? Meld je dan binnen 24 uur bij onze klantenservice. Indien er voldoende beschikbaarheid is kunnen de tickets worden omgeboekt. De omgeboekte tickets moeten binnen 30 dagen na aankoop worden gebruikt. Hiervoor brengt Perfect Marketing & Sales €2,50 per ticket in rekening.

 

Herroepingsrecht

1. Op de aankoop van e-tickets zonder datum (met een geldigheidsperiode) of een product is de wettelijke bedenktijd van 14 dagen volgens de ‘Wet Kopen op Afstand’ van toepassing indien de e-tickets zonder datum op het moment van annuleren nog geldig zijn. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van e-tickets en/of het product door de koper. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op e-tickets die zijn gekocht voor gebruik op één vaste datum.

2. Op de aankoop van e-tickets op datum is, conform de ‘Wet Kopen op Afstand’, geen wettelijke bedenktijd van toepassing.

3. Reserverings- en verzendkosten vallen niet onder het herroepingsrecht en zullen niet worden gerestitueerd.

 

KAN IK ZOWEL ONLINE ALS PER TELEFOON TICKETS RESERVEREN?
Je vindt een uitgebreid aanbod van tickets welke online te reserveren zijn. Wil je echter een groepsreservering van meer dan 20 personen dan dien je telefonisch contact op te nemen met onze help-desk via info@skihal.com of het contactformulier op de website.

IK HEB EEN GROEPSRESERVERING GEMAAKT MAAR WIL ANNULEREN. IS DAT MOGELIJK?
Onderstaande annuleringskosten zijn uitsluitend van toepassing op groepsreserveringen (en niet op online reserveringen):

– Bij volledige annulering meer dan 28 werkdagen voor de evenementdatum is de klant gehouden 60% van de totale reserveringswaarde te betalen.
– Bij volledige annulering van 27 tot 21 werkdagen voor de evenementdatum is de klant gehouden 75% van de totale reserveringswaarde te betalen.
– Bij volledige annulering van 20 tot 11 werkdagen voor de evenementdatum is de klant gehouden 80% van de totale reserveringswaarde te betalen.
– Bij volledige annulering van 10 tot 6 werkdagen voor de evenementdatum is de klant gehouden 85% van de totale reserveringswaarde te betalen.
– Bij volledige annulering van 5 werkdagen of minder voor de evenementdatum is de klant gehouden 100% van de totale reserveringswaarde te betalen.

MOET IK VOORAF LESSEN RESERVEREN?
Ja, het is noodzakelijk om de lessen vooraf te reserveren. Je kunt online direct een les aanvragen. Ga hiervoor naar https://skihal.com/lessen/

KAN IK MIJN ONLINE RESERVERING NOG ANNULEREN?
Foutje gemaakt bij het reserveren van tickets, zoals bijvoorbeeld een kinderticket gekocht in plaats van een volwassenticket? Meld dit binnen 24 uur bij onze klantenservice. Tickets kunnen in dit geval omgeboekt worden tegen een vergoeding van € 2,50 per ticket.

WELKE BETALINGSMOGELIJKHEDEN BIEDT SKIHAL.COM?
Skihal.com biedt iDEAL als betalingsmethode op de website. Via internetbankieren kun je via een van de deelnemende banken direct je betaling voldoen. Kun je niet via iDEAL je betaling voldoen? Neem dan even contact op met onze klantenservice via info@skihal.com of 0570-662720. Wij helpen je graag verder.

BETAAL IK RESERVERINGSKOSTEN?
Je betaalt €0,99 aan reserveringskosten per ticket.

IK HEB EEN OPMERKING, VRAAG OF KLACHT, BIJ WIE KAN IK TERECHT?
Met al je vragen kun je terecht met de medewerkers van onze helpdesk via info@skihal.com, het contactformulier op de website of Facebook Messenger. We zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17.30 uur. In het weekend en op feestdagen zijn wij gesloten.

CONTACTFORMULIER

Heb je de veel gestelde vragen doorgenomen maar staat je vraag er niet bij, vul dan dit contactformulier in en wij zullen je z.s.m. voorzien van een reactie.

Let op! Skihal.com heeft geen samenwerking met Social Deal en/of Vakantieveilingen. Voor vragen hierover dien je contact op te nemen met de skihal zelf.