Home > rol-borstelbanen

WIL JE LEREN SKIËN VOORDAT JE OP WINTERSPORTVAKANTIE GAAT?

Om het hele jaar door te kunnen skiën, kun je naast de skihallen ook terecht bij de rol- en borstelbanen! Je kunt hier je wintersportvakantie goed voorbereiden, door de persoonlijke begeleiding van de Nederlandse leraren zal je snel in vorm komen! Wanneer je in Nederland al aan de techniek hebt gewerkt zal je daar op je wintersportvakantie veel plezier van hebben en kun je genieten van de oneindig lange piste!

Op een borstelbaan zal je snel de techniek onder de knie krijgen. Borstelbanen liggen op (kunstmatig aangelegde) heuvels of stellages en zijn bedekt met kunststof matten. Een sleeplift brengt je naar boven. De ondergrond is iets harder dan sneeuw en vraagt een nauwkeurige techniek. Je kunt op een borstelbaan goed leren skiën, want foutjes worden snel afgestraft.

De rolbanen zijn naast de borstelbaan een zeer efficiënte manier om je ski techniek te verbeteren. De indoor rolbaan is een grote lopende band, die schuin staat opgesteld. Deze draait omhoog, waardoor je het gevoel krijgt dat je eindeloos naar beneden glijdt. De ondergrond is een tapijt dat speciaal is ontwikkeld om op te skiën en snowboarden. Je skiet of snowboardt dus op een rollend oppervlak. De indoor rolbaan is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en ideaal om aan je techniek te werken. Er wordt lesgegeven in kleine groepjes waarbij er steeds maar twee tot drie personen tegelijk op de baan staan. Hierdoor krijg je veel persoonlijke aandacht tijdens de lessen. De techniek zal je snel onder de knie krijgen en je conditie gaat verbeteren. De perfecte voorbereiding op die heerlijke wintersportvakantie!

Kijk snel verder voor de skibaan bij jou in de buurt!

Ski mee met het succes van Skihal.com!

Wil je jouw Rol- en/of Borstelbanen ook promoten op onze site?

Neem dan contact op met Skihal.com tel: 0570-662720 of stuur een e-mail naar info@skihal.com