Home > over ons

OVER ONS

Skihal.com, 365 dagen per jaar sneeuwzeker!
De beste skihallen van Nederland, Duitsland en zelfs Dubai vind je terug op 1 overzichtelijke website: Skihal.com. In slechts 3 kliks schaf je je entreetickets aan tegen de voordeligste prijs! Maar er is meer: skilessen, leuke acties, gevarieerde arrangementen en heel veel info over wintersport! En zie jij door de besneeuwde bomen het bos niet meer? Bel dan met onze ski-experts, zij helpen je graag verder!

Waarom Skihal.com:

  • Een onafhankelijk platform voor de beste skihallen in Nederland, Duitsland en zelfs Dubai
  • In slechts 3 kliks eenvoudig je entreetickets boeken, 24/7 en direct in je mailbox!
  • De scherpste prijzen
  • Skip the line; met jouw Skihal.com entreetickets ben je verzekerd van toegang en hoef je niet aan
    te sluiten in de wachtrij!
  • Onze ski-experts staan voor je klaar voor advies en hulp
  • Ook voor groepsaanvragen, bedrijfsuitjes en zelfs vrijgezellenfeesten
  • Skihal.com: dé complete winter(sport)beleving!

Advies op maat
Onze ski-experts staan voor je klaar. Telefonisch, per mail, per chat of Messenger helpen zij je graag op weg in de ‘jungle van skihallen’. Een onafhankelijk advies op maat!

Het achtergrondverhaal
De website Skihal.com is onderdeel van Perfect Marketing & Sales B.V. Ons kantoor staat in de mooie hanzestad Deventer. Vanuit hier werkt een enthousiast team van experts aan unieke en succesvolle belevenis- en loyaliteitscampagnes voor grote opdrachtgevers zoals FrieslandCampina, Univé en PGGM&CO. Wat nu alweer ruim 18 jaar geleden is begonnen als een website om de Nederlandse markt te enthousiasmeren voor een van de grootste skihallen in Duitsland, is uitgegroeid tot het succesvolle platform van vandaag de dag. Met meer dan 60.000 unieke bezoekers per maand en ondertussen 1 miljoen verkochte tickets, zorgen wij voor unieke, sportieve maar bovenal onvergetelijk dagen!

Missie & Visie
Skihal.com is een onafhankelijk wintersportplatform met de nadruk op de skihallen in Nederland en Duitsland. Onze missie is dat wintersport voor iedereen is en voor alle niveaus, zodat iedereen optimaal kan genieten van een wintersportbeleving. Wintersport is een unieke manier om mensen en teams letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Door onze passie en enthousiasme voor wintersport verzorgen wij een avontuurlijke beleving. Door de intensieve samenwerking met alle skihallen zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.  Wij voorzien je graag van deskundig, onafhankelijk en persoonlijk advies.