Home > rol-borstelbanen > Indoor Ski & Snowboard Rotterdam

INDOORSKI EN SNOWBOARD ROTTERDAM

Indoor Ski & Snowboard Rotterdam (ISSR) is de langst draaiende indoorrolbaan van Nederland. Met ruim dertig jaar ervaring in ski- en snowboardlessen ben je hier in goede handen. De accommodatie is van binnen compleet vernieuwd en ziet er dan ook netjes en modern uit. Er heerst een gezellige, familiaire sfeer en de kantine kijkt uit op de banen.

Cursussen
Bij ISSR wordt er lesgegeven volgens de methode van de NSkiV. Naast de normale cursussen verzorgt de indoor rolbaan ook kinderlessen, privélessen, familielessen en lessen aan grote groepen en scholen. Ook kunnen er kinderfeestjes worden georganiseerd. Alle lessen worden op maat ingericht naar de wensen van de cursist. ISSR kan tevens putten uit jarenlange ervaring in het lesgegeven aan blinde en slechtziende wintersporters en biedt ook andere vormen van aangepaste wintersport aan. Een opleiding tot ski- of snowboardinstructeur behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Heb je de techniek van het skiën of boarden onder controle, maar wil je vooral fit worden voor de wintersportvakantie? Dan kun je bij de Rotterdamse rolbaan terecht voor speciale trainingen, die verzorgd worden door fitnessinstructeurs.

OPENINGSTIJDEN

Ma t/m Vrij                         8:30 tot 23:00 uur
Za en Zo                              8:30 tot 18:00 uur