Home > veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

CORONA MAATREGELEN

IN HET ALPINCENTER GELDT EEN 3G-BELEID

Om de skihal te bezoeken dient een bewijs van inenting, herstel of een negatieve test getoond worden. Dit geldt voor alle bezoekers vanaf 6 jaar.

MONDKAPJE IS VERPLICHT IN HET HELE GEBOUW

Een mondkapje is verplicht voor alle personen vanaf 6 jaar in het hele gebouw. De mond- en neusbescherming mag alleen worden verwijderd bij het eten en drinken op een vaste zitplaats. Op de piste, buiten de lessen, is het dragen van een mondkapje niet verplicht. Houdt ook bij voldoende afstand. Toegestaan zijn chirurgische maskers of FFP2-maskers. Om organisatorische redenen worden certificaten die u vrijstellen van de verplichting om een mondkapje te dragen niet erkend.

HOUD AFSTAND VAN ELKAAR

Gelieve in het hele gebouw en op de piste 1,5 m afstand te houden van andere personen.

HYGIËNE

Was regelmatig uw handen of gebruik de speciaal daarvoor bestemde dispenser voor desinfectiemiddel..

KOOP JE TICKETS VOORAF ONLINE

We raden aan om je tickets online te kopen. Deze garanderen je toegang voor de geboekte dag. Om met name aan de afstandsregel te kunnen voldoen, kunnen er op bepaalde dagen en tijden wachttijden ontstaan. Hierbij krijgen online gekochte tickets een voorkeursbehandeling. Als je al een voucher of een geldig ticket hebt, kun je deze verzilveren zonder te registreren.

MATERIAAL

MAG IK EIGEN MATERIAAL/KLEDING MEENEMEN?

Voor alle skihallen geldt dat het dragen van eigen kleding en het meenemen van eigen materiaal geen probleem is. Heb je geen geschikte kleding, geen probleem. In de desbetreffende skihal kun je materiaal en kleding huren

WELKE KLEDING MOET IK DRAGEN?

In verband met de kou is het verstandig skikleding te dragen. Ben je niet in het bezit van skikleding dan voldoet een spijkerbroek en warme jas prima. Tip: zorg voor droge kleding na je bezoek aan de piste. Handschoenen zijn verplicht!

TICKETS

ZIJN DE AANGEBODEN TICKETS SEIZOENS- OF DAGGEBONDEN?

Dit verschilt per skihal. Bij Alpincenter Bottrop en Alpincenter Hamburg-Wittenburg zijn de geboekte tickets geldig voor de dag welke je hebt geselecteerd. Bij alle andere skihallen staat bij elke ticketvariant aangegeven tot en met wanneer de tickets geldig zijn.

VANAF WELKE LEEFTIJD GELDT EEN KINDERTICKET?

Dit verschilt per skihal. Elke ticketvariant geeft aan vanaf welke leeftijd een ticket geldig is.

HOE KRIJG IK DE GERESERVEERDE TICKETS TOEGEZONDEN?

Na aankoop van het ticket op de website krijg je een e-mail bevestiging met daaraan een bijlage: het e-ticket. Dit e-ticket is je toegang tot de betreffende skihal. Print het e-ticket en geef het af bij de kassa van de skihal. Het e-ticket met unieke barcode wordt gescand en kan in alle gevallen maar één keer gebruikt worden. Het dupliceren van e-tickets is daarom zinloos, gekopieerde tickets bieden geen toegang! Houd de code scanbaar: pas op met vouwen, vuil en vocht.

WANNEER KRIJG IK MIJN E-TICKETS?

Zodra de bestelling volledig is afgerond. Na een succesvolle betaling ontvang je binnen 30 minuten een bevestiging per e-mail met tickets in de bijlage.

IK KRIJG GEEN E-MAIL BEVESTIGING EN TICKETS TOEGEZONDEN. WAT NU?

We verzoeken je allereerst om te controleren of de betaling van de reservering correct is verlopen. Is dit het geval en heb je na een half uur nog steeds niks ontvangen, neem dan contact op met onze helpdesk. Het kan ook zijn dat je tickets in de spambox zijn geplaatst. Buiten kantooruren zijn wij voor noodgevallen bereikbaar via facebook messenger. De button tref je aan op de website

KAN IK HET TICKET OP MIJN MOBIELE TELEFOON ONTVANGEN?

Het is niet mogelijk om het ticket op je mobiele telefoon te ontvangen.

KAN IK MIJN BESTELDE TICKETS OOK BIJ EEN ANDERE SKIHAL INLEVEREN?

Nee, dat is niet mogelijk. Iedere skihal biedt een diversiteit van tickets aan, waarvoor andere uurtarieven gelden.

ZIJN DE DOOR MIJ BESTELDE TICKETS PERSOONSGEBONDEN?

Het ticket staat niet op naam waardoor het mogelijk is bij verhindering de tickets aan andere personen over te dragen.
Het handelen in tickets is ten strengste verboden.

ZIJN DE LESSEN VOOR ZOWEL GEVORDERDEN ALS BEGINNERS?

Iedere skihal biedt lessen aan voor zowel gevorderden als beginners.

RESERVERINGEN

KAN IK ZOWEL ONLINE ALS PER TELEFOON TICKETS RESERVEREN?

Je vindt een uitgebreid aanbod van tickets welke online te reserveren zijn. Wil je echter een groepsreservering van meer dan 20 personen dan dien je telefonisch contact op te nemen met onze help-desk via info@skihal.com en/of 0570 662 720

IK HEB EEN GROEPSRESERVING GEMAAKT MAAR WIL ANNULEREN. IS DAT MOGELIJK?

Onderstaande annuleringskosten zijn uitsluitend van toepassing op groepsreserveringen (en niet op online reserveringen):

– Bij volledige annulering meer dan 28 werkdagen voor de evenementdatum is de klant gehouden 60% van de totale reserveringswaarde te betalen.
– Bij volledige annulering van 27 tot 21 werkdagen voor de evenementdatum is de klant gehouden 75% van de totale reserveringswaarde te betalen.
– Bij volledige annulering van 20 tot 11 werkdagen voor de evenementdatum is de klant gehouden 80% van de totale reserveringswaarde te betalen.
– Bij volledige annulering van 10 tot 6 werkdagen voor de evenementdatum is de klant gehouden 85% van de totale reserveringswaarde te betalen.
– Bij volledige annulering van 5 werkdagen of minder voor de evenementdatum is de klant gehouden 100% van de totale reserveringswaarde te betalen.

MOET IK VOORAF LESSEN RESERVEREN?

Ja, het is noodzakelijk om de lessen vooraf te reserveren. Hiervoor kun je contact opnemen met onze helpdesk via 0570 662 720 of een mail sturen naar info@skihal.com.

KAN IK MIJN ONLINE RESERVERING NOG ANNULEREN?

Online reserveringen zijn een directe overeenkomst tussen de klant en skihal.com. Tickets die op datum gereserveerd zijn kunnen daarom niet geannuleerd worden.

BETALING

WELKE BETALINGSMOGELIJKHEDEN BIEDT SKIHAL.COM?

Skihal.com biedt iDEAL als betalingsmethode op de website. Via internetbankieren kun je via een van de deelnemende banken direct je betaling voldoen. Kun je niet via iDEAL je betaling voldoen? Neem dan even contact op met onze klantenservice via info@skihal.com of 0570-662720. Wij helpen je graag verder.

BETAAL IK RESERVERINGSKOSTEN?

Je betaalt €0,99 aan reserveringskosten per ticket.

IK HEB EEN OPMERKING, VRAAG OF KLACHT. BIJ WIE KAN IK TERECHT?

Met al je vragen kun je terecht met de medewerkers van onze helpdesk via 0570 662 720 of via info@skihal.com. We zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17.30 uur. In het weekend en op feestdagen zijn wij gesloten.