Home > veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

CORONA MAATREGELEN

OP DIT MOMENT ZIJN ER GEEN CORONAMAATREGELEN VAN TOEPASSING

Informatie rondom de coronamaatregelen – 

Op dit moment zijn er geen coronamaatregelen van toepassing in Nederland en Duitsland.

 

HYGIËNE

Was regelmatig uw handen of gebruik de speciaal daarvoor bestemde dispenser voor desinfectiemiddel..

KOOP JE TICKETS VOORAF ONLINE

We raden aan om je tickets online te kopen. Deze garanderen je toegang voor de geboekte dag. Als je al een voucher of een geldig ticket hebt, kun je deze verzilveren zonder te registreren.

MATERIAAL

MAG IK EIGEN MATERIAAL/KLEDING MEENEMEN?

Voor alle skihallen geldt dat het dragen van eigen kleding en het meenemen van eigen materiaal geen probleem is. Heb je geen geschikte kleding, geen probleem. In de desbetreffende skihal kun je materiaal en kleding huren

WELKE KLEDING MOET IK DRAGEN?

In verband met de kou is het verstandig skikleding te dragen. Ben je niet in het bezit van skikleding dan voldoet een spijkerbroek en warme jas prima. Tip: zorg voor droge kleding na je bezoek aan de piste. Handschoenen zijn verplicht!

TICKETS

E-TICKETS

1. Perfect Marketing & Sales B.V en/of labels van Perfect Marketing & Sales verstrekt e-tickets voorzien van een unieke barcode. De e-tickets worden na betaling direct digitaal verzonden naar het opgegeven e-mailadres.

2. Een e-ticket; – geeft één persoon eenmalig recht op toegang tot het park, event, concert. Tenzij anders vermeld op het ticket – is beperkt geldig en voorzien van een geldigheids-datum of – periode, – wordt bij binnenkomst geactiveerd – en bij het verlaten van het park, event, concert vervalt de geldigheid van het e-ticket en van niet gebruikte onderdelen van een eventueel arrangement.

3. I.v.m corona dient er in sommige gevallen bij een ticket met een geldigheidsperiode (zonder datum), na aanschaf hiervan, een reservering gemaakt te worden op de website van de desbetreffende partner. Dit staat duidelijk vermeld op de website en/of het ticket.

4. De koper dient de e-tickets zelf af te drukken of digitaal te tonen en mee te nemen naar de entree.

5. Bij de entree van het park, event of concert wordt het e-ticket gecontroleerd. Na de controle bij de entree verliest het e-ticket zijn waarde.

6. De barcodes op de e-tickets mogen niet gevouwen of beschadigd worden. Bij beschadiging kan de toegang tot het park, event of concert worden geweigerd.

7. E-tickets kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere promoties en/of kortingsacties en zijn niet inwisselbaar tegen contanten en/of andere diensten.

8. Perfect Marketing & Sales is niet aansprakelijk indien kaarten buiten de reguliere verkoopkanalen in bezit zijn gekomen.

9. Het is niet toegestaan (reeds gebruikte) entreekaarten (door) te verkopen. Bij een vermoeden van doorverkoop kan Perfect Marketing & Sales besluiten de e-tickets ongeldig te maken.

10. Indien de geldigheids-datum of – periode van e-tickets is verlopen, is het niet mogelijk om deze te verlengen of aan te passen en bestaat er geen recht op restitutie.

11. Op de aankoop van e-tickets op datum is, conform de ‘Wet Kopen op Afstand’, geen wettelijke bedenktijd van toepassing. Dit betekent dat na aanschaf tickets niet meer geruild of vergoed worden.  Ook in geval van ziekte, letsel of Corona is het niet mogelijk om de tickets om te boeken.

Heb je een foutje gemaakt bij het boeken van de tickets, zoals bijvoorbeeld de verkeerde leeftijd? Meld je dan binnen 24 uur bij onze klantenservice. Indien er voldoende beschikbaarheid is kunnen de tickets worden omgeboekt. De omgeboekte tickets moeten binnen 30 dagen na aankoop worden gebruikt. Hiervoor brengt Perfect Marketing & Sales €2,50 per ticket in rekening.

 

Herroepingsrecht

1. Op de aankoop van e-tickets zonder datum (met een geldigheidsperiode) of een product is de wettelijke bedenktijd van 14 dagen volgens de ‘Wet Kopen op Afstand’ van toepassing indien de e-tickets zonder datum op het moment van annuleren nog geldig zijn. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van e-tickets en/of het product door de koper. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op e-tickets die zijn gekocht voor gebruik op één vaste datum.

2. Op de aankoop van e-tickets op datum is, conform de ‘Wet Kopen op Afstand’, geen wettelijke bedenktijd van toepassing.

3. Reserverings- en verzendkosten vallen niet onder het herroepingsrecht en zullen niet worden gerestitueerd.

 

ZIJN DE AANGEBODEN TICKETS SEIZOENS- OF DAGGEBONDEN?

Dit verschilt per skihal. Bij Alpincenter Bottrop en Alpincenter Hamburg-Wittenburg zijn de geboekte tickets geldig voor de dag welke je hebt geselecteerd. Bij alle andere skihallen staat bij elke ticketvariant aangegeven tot en met wanneer de tickets geldig zijn.

VANAF WELKE LEEFTIJD GELDT EEN KINDERTICKET?

Dit verschilt per skihal. Elke ticketvariant geeft aan vanaf welke leeftijd een ticket geldig is.

HOE KRIJG IK DE GERESERVEERDE TICKETS TOEGEZONDEN?

Na aankoop van het ticket op de website krijg je een e-mail bevestiging met daaraan een bijlage: het e-ticket. Dit e-ticket is je toegang tot de betreffende skihal. Print het e-ticket en geef het af bij de kassa van de skihal. Het e-ticket met unieke barcode wordt gescand en kan in alle gevallen maar één keer gebruikt worden. Het dupliceren van e-tickets is daarom zinloos, gekopieerde tickets bieden geen toegang! Houd de code scanbaar: pas op met vouwen, vuil en vocht.

WANNEER KRIJG IK MIJN E-TICKETS?

Zodra de bestelling volledig is afgerond. Na een succesvolle betaling ontvang je binnen 30 minuten een bevestiging per e-mail met tickets in de bijlage.

IK KRIJG GEEN E-MAIL BEVESTIGING EN TICKETS TOEGEZONDEN. WAT NU?

We verzoeken je allereerst om te controleren of de betaling van de reservering correct is verlopen. Is dit het geval en heb je na een half uur nog steeds niks ontvangen, neem dan contact op met onze helpdesk. Het kan ook zijn dat je tickets in de spambox zijn geplaatst. Buiten kantooruren zijn wij voor noodgevallen bereikbaar via facebook messenger. De button tref je aan op de website

KAN IK MIJN BESTELDE TICKETS OOK BIJ EEN ANDERE SKIHAL INLEVEREN?

Nee, dat is niet mogelijk. Iedere skihal biedt een diversiteit van tickets aan, waarvoor andere uurtarieven gelden.

ZIJN DE DOOR MIJ BESTELDE TICKETS PERSOONSGEBONDEN?

Het ticket staat niet op naam waardoor het mogelijk is bij verhindering de tickets aan andere personen over te dragen.
Het handelen in tickets is ten strengste verboden.

ZIJN DE LESSEN VOOR ZOWEL GEVORDERDEN ALS BEGINNERS?

Iedere skihal biedt lessen aan voor zowel gevorderden als beginners.

RESERVERINGEN

KAN IK ZOWEL ONLINE ALS PER TELEFOON TICKETS RESERVEREN?

Je vindt een uitgebreid aanbod van tickets welke online te reserveren zijn. Wil je echter een groepsreservering van meer dan 20 personen dan dien je telefonisch contact op te nemen met onze help-desk via info@skihal.com en/of 0570 662 720

IK HEB EEN GROEPSRESERVING GEMAAKT MAAR WIL ANNULEREN. IS DAT MOGELIJK?

Onderstaande annuleringskosten zijn uitsluitend van toepassing op groepsreserveringen (en niet op online reserveringen):

– Bij volledige annulering meer dan 28 werkdagen voor de evenementdatum is de klant gehouden 60% van de totale reserveringswaarde te betalen.
– Bij volledige annulering van 27 tot 21 werkdagen voor de evenementdatum is de klant gehouden 75% van de totale reserveringswaarde te betalen.
– Bij volledige annulering van 20 tot 11 werkdagen voor de evenementdatum is de klant gehouden 80% van de totale reserveringswaarde te betalen.
– Bij volledige annulering van 10 tot 6 werkdagen voor de evenementdatum is de klant gehouden 85% van de totale reserveringswaarde te betalen.
– Bij volledige annulering van 5 werkdagen of minder voor de evenementdatum is de klant gehouden 100% van de totale reserveringswaarde te betalen.

MOET IK VOORAF LESSEN RESERVEREN?

Ja, het is noodzakelijk om de lessen vooraf te reserveren. Je kunt online direct een les aanvragen. Ga hiervoor naar https://skihal.com/lessen/

Je kunt ook een mail sturen naar info@skihal.com.

KAN IK MIJN ONLINE RESERVERING NOG ANNULEREN?

Foutje gemaakt bij het reserveren van tickets? Meld dit binnen 24 uur bij onze klantenservice. Tickets kunnen in dit geval omgeboekt worden tegen een vergoeding van € 2,50 per ticket.

BETALING

WELKE BETALINGSMOGELIJKHEDEN BIEDT SKIHAL.COM?

Skihal.com biedt iDEAL als betalingsmethode op de website. Via internetbankieren kun je via een van de deelnemende banken direct je betaling voldoen. Kun je niet via iDEAL je betaling voldoen? Neem dan even contact op met onze klantenservice via info@skihal.com of 0570-662720. Wij helpen je graag verder.

BETAAL IK RESERVERINGSKOSTEN?

Je betaalt €0,99 aan reserveringskosten per ticket.

IK HEB EEN OPMERKING, VRAAG OF KLACHT. BIJ WIE KAN IK TERECHT?

Met al je vragen kun je terecht met de medewerkers van onze helpdesk via 0570 662 720 of via info@skihal.com. We zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17.30 uur. In het weekend en op feestdagen zijn wij gesloten.