Home > rol-borstelbanen > Skicentrum Sassenheim

Skicentrum Sassenheim

Wintersport is voor ons de leukste sport die er bestaat! Het aanleren en verbeteren van techniek op de indoorrolbaan, draagt in onze ogen bij aan nóg meer plezier in de sport en de wintersportbeleving in de sneeuw. Jou (beter) leren skiën of snowboarden in een ontspannen sfeer met oog voor persoonlijke doelen, dát is waar we voor gaan. Iedere dag weer vol enthousiasme en samen met ons deskundig lerarenteam.

De beste voorbereiding op de wintersport!
Skiën en snowboarden op de indoorrolbaan is een goede en veilige manier om beter te leren skiën of snowboarden. En het leuke is: Iedereen heeft er baat bij, jij dus ook! Want beginnende wintersporters leren de techniek meteen goed aan en voor gevorderden is de rolbaan juist goed om de techniek te verbeteren.

OPENINGSTIJDEN

Maandag         09.00-22.00 uur
Dinsdag               09.00-22.00 uur
Woensdag          09.00-22.00 uur
Donderdag         09.00-22.00 uur
Vrijdag                 09.00-22.00 uur
Zaterdag             09.00-18.00 uur
Zondag                09.00-18.00 uur

Skiën vanaf 4 jaar &
snowboarden vanaf 9 jaar.

Meer controle in de sneeuw
Door regelmatig te trainen verbetert je techniek en krijg je meer zelfvertrouwen. Zo heb jij in de sneeuw meer controle op diverse pistes.

Minder kans op blessures
Een goede fysieke conditie verkleint de kans op blessures. Met skiën en snowboarden op de rolbaan train je op uithoudingsvermogen, kracht en balans. De rolbaan draait onder je door en is een oneindige piste.

Veel persoonlijke aandacht
Je staat met maximaal 3 personen tegelijk op de baan. De leraar staat vlak naast je en kan jou tijdens het skiën of snowboarden coachen. Door de spiegel, die voor de baan staat, zie jij jezelf skiën.

Professionele begeleiding
Onze leraren zijn in het bezit van vakdiploma’s en volgen jaarlijks bijscholingen. De leraar past de inhoud en intensiteit van de les aan op jouw niveau met oog voor persoonlijke leerdoelen.