Home > rol-borstelbanen > Snowise Sports

SNOWISE INDOOR SKI & SNOWBOARD

Bereid je voor op een geweldige wintersport!
In korte tijd de techniek aanleren. Les in je eigen taal. Directe en individuele aanwijzingen. Conditieverbetering. Geen weersinvloeden. Les wanneer het jou uitkomt bij www.snowisesports.nl

Skiën & snowboarden in Twente? Het lijkt onmogelijk, maar dat is het niet! Bij SnowiseSports leer je skiën of snowboarden op een rollende baan.

“Dit jaar gaan we goed voorbereid op wintersport!” Het rolbaan-systeem heeft vele voordelen; het is veilig, conditie – verhogend, techniek verbeterend en zelfcorrigerend, want je krijgt les voor een grote spiegelwand. Door de persoonlijke begeleiding van onze leraren leren beginners snel en veilig de basis van het skiën of snowboarden. Gevorderden krijgen tijdens de les veel tips and tricks om de techniek nog beter onder de knie te krijgen en dat verhoogt het skiplezier tijdens de wintersportvakantie.

Voor de kids, familie of het vrijgezellen feestje onze baan is voor iedereen per uur te huur. Wij vermaken je gasten, leren ze skiën, snowboarden of dagen ze uit hun skills te laten zien op onze Deurninger’ Alp.

OPENINGSTIJDEN

Maandag      16:00 – 21:30 uur
Dinsdag        gesloten
Woensdag    16:00 – 21:30 uur
Donderdag   18:30 – 21:30 uur
Vrijdag          gesloten
Zaterdag       14:00 – 17:00 uur
Zondag         09:00 – 13:00 uur