Home > Er op uit deze kerstvakantie

Er op uit deze kerstvakantie

Nog even en twee weken kerstvakantie staan voor de deur. Je kijkt met weemoed terug op het afgelopen jaar of bent juist blij dat het nieuwe jaar in aantocht is. Het is in ieder geval een tijd om bij te komen van het harde werken en tijd met familie en vrienden door te brengen.

Family time

Met kerst staat de familie centraal, of het nu bij het kerstdiner is, of het plannen van een uitje, als het samen met elkaar kan is dat fijn.Want zeg nou zelf; het samen zijn tijdens het kerstdiner aan een goed gevulde tafel is natuurlijk fantastisch maar als je daarna met een vol gevoel lui op de bank ploft, begint het toch een beetje te kriebelen…..

Dus wil je het liefst een beetje actief bezig zijn…. Het liefst met elkaar!

Wat gaan we doen deze kerstvakantie?

De meeste pretparken zijn in de winter gesloten, het aanbod van uitjes is daarom wat minder dan in de zomer. Daarbij kijk je uit naar een beetje beweging. Dus ga je op zoek naar iets wat je samen met de hele familie kan doen, waarbij je lekker kan bewegen, het liefst een frisse neus kunt halen, en daarna lekker kunt genieten van een hapje en een drankje.

Zodat je s’avonds niet alleen vol maar ook voldaan in je bed kunt stappen.

Altijd sneeuwzeker!

Hoewel we aan sneeuw niet te klagen hebben deze december maand, is een witte piste niet altijd zeker. Gelukkig kunnen wij bij skihal.com je die garantie wel geven! Een bezoek aan één van onze skihallen is namelijk altijd sneeuw zeker!

Een frisse neus krijg je er zeker, in de skihal is het gemiddeld -3 graden.

Skiën is leuk voor jong en oud

Dus een perfect uitje voor de hele familie. Bewegen doe je volop, de volgende dag denk je er nog met veel plezier terug aan die laatste afdaling, als je met wat spierpijn de dag begint.

En dan kun je natuurlijk in de skihallen genieten van diverse heerlijke wintersport gerechten en heb je het gezellig met elkaar, onder het genot van een drankje, tijdens de apres- ski.

Dus zeggen wij graag; Zum Wohl! Op een prachtige witte kerst en een fantastisch gezond 2018! *let op! In de kerstvakantie worden de skihallen vaak druk bezocht. Voorkom teleurstelling en reserveer online je ticket(s)!

Alle rol & borstelbanen

bekijk de mogelijkheden

bekijk het aanbod

Alle skihallen

bekijk de mogelijkheden

Bekijk het aanbod

Ski- & Snowboard lessen

voor beginners en gevorderden

Les aanvragen
X