Home > rol-borstelbanen > Indoor Ski Bloemendaal

INDOOR SKI BLOEMENDAAL

Fitter en voorbereid op wintersport en investeren in techniek en veiligheid? Kom skiën bij Indoor Ski Bloemendaal!

Indoor Ski Bloemendaal is dé skilocatie van de regio Haarlem en heeft twee grote indoor rolpistes. De rolband waar je op skiet, is bekleed met innovatief tapijt, dat net zo’n feeling geeft als een echte piste.

  • Intensieve afdaling
    Op onze hellende baan kan je met drie personen tegelijk skiën. Doordat deze rolbaan onder je door naar boven glijdt, krijg je het gevoel dat je een echte eindeloze piste afdaalt!
  • Variabele snelheid en hellingshoek
    Een indoorrolpiste is geschikt voor beginnende en (ver-)gevorderde wintersporters. De hellingshoek en de snelheid van de baan zijn variabel en worden daarom tijdens de lessen aangepast aan jouw niveau. Omdat je een continue afdaling doet, onder één-op-één begeleiding van een instructeur, en je voor een spiegelwand traint, is een indoorrolpiste de meest efficiënte en effectieve manier om de techniek te leren of verbeteren.
  • Skilessen vanaf zes jaar
    De vakkundige instructeurs van Indoor Ski Bloemendaal leren beginnende skiërs op een veilige en prettige manier de basistechnieken. De gevorderde skiër wordt uitgedaagd met vernieuwende methoden en dynamische oefenstof. Alle instructeurs zijn opgeleid om zowel kinderen als volwassenen op een plezierige en resultaatgerichte manier kennis te laten maken met de sport.

OPENINGSTIJDEN

maandag      10:00–22:00 uur
dinsdag         10:00–22:00 uur
woensdag     10:00–22:00 uur
donderdag    10:00–22:00 uur
vrijdag            10:00–22:00 uur
zaterdag        10:00–18:00 uur
zondag           10:00–18:00 uur