Home > Skiën en Snowboarden in alpincenter Bottrop

Skiën en snowboarden in bottrop

Een geweldige dag indoor skiën/snowboarden op de langste indoor piste ter wereld, dat kan alleen in Bottrop. Want de indoor piste van Bottrop is met 640 meter met afstand de langste skihal.

INDOOR SKI VOOR IEDEREEN!

De indoor piste beschikt over een beginnersgedeelte dat zeer geschikt is om de basisvaardigheden skiën of snowboarden onder de knie te krijgen. Ook voor de gevorderde wintersporter biedt de piste uitdaging met een bochtig verloop en een hellingspercentage van 24%. Voor de freestylers biedt het funpark de mogelijkheid om freestyle skills te oefenen.

FUN & SPORTS

Naast indoor skien/snowboarden biedt Alpincenter Bottrop een geweldig activiteitenaanbod. Zo beschikt het over een rodelbaan en een 10 meter hoge klimtuin. Ook kun je indoor paintballen en skydiven, zeer geschikt voor een leuk groepsuitje.

APRÈS-SKI IN BOTTROP

Ook voor een gezellige après-ski ben je in Bottrop aan het juiste adres. De biergarten biedt een prachtig uitzicht over de gehele regio, ideaal om gezellig met vrienden of familie te genieten van een hapje en een drankje. Met het all inclusive arrangement is, naast entree en materiaal ook onbeperkt eten en drinken inbegrepen.

Alpincenter Bottrop

bekijk de mogelijkheden

bekijk het aanbod

Groepsevents

bekijk de mogelijkheden

Bekijk het aanbod

Ski- & Snowboard lessen

voor beginners en gevorderden

Les aanvragen
X