Home > Wintersport app top 5

Wintersport app top 5

Goed voorbereid op wintersport gaan is het halve werk. Apps en smartphones horen daar uiteraard ook volop bij. Skihal.com ging op onderzoek uit en selecteerde de 5 beste wintersport apps.

1. SNEEUWHOOGTE

Als de wintersport dichterbij komt, groeit bij de echte wintersporter de spanning. Ligt er al sneeuw? Hoeveel sneeuw ligt er? Zijn de liften en pistes wel open? Wat voor weer wordt het als ik er ben? Hoe ziet het gebied er eigenlijk uit? Een uitgebreide sneeuwhoogte app met real-time informatie uit het skigebied. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoeveel centimeter sneeuw er de volgende dag gaat vallen en op welk moment van de dag dat zal zijn. Extra functies zijn de pistekaarten en de webcams van het gebied. Voor de wintersporter is deze app, net als een dik pak sneeuw, onmisbaar voor en tijdens de wintersportvakantie.

De app is gratis in de Google Play Store en de App Store te downloaden.

2. SKI TRACK

Maar natuurlijk wil je ook weten wat je zelf gepresteerd hebt, hoe snel kwam je de piste naar beneden of hoeveel kilometer aan afdalingen heb je gemaakt? Ski Tracks is een handige app die je de hele dag op de piste volgt. Na een heerlijke dag op de piste kan je heel makkelijk opvragen wat je hebt gedaan en kun je deze resultaten delen met je vrienden op social media. Het startscherm fungeert als handig dashboard en is voorzien van een mooi overzicht van algemene ski-informatie. Hier kan je onder andere terugvinden welke afstand je hebt afgelegd, wat je top- en gemiddelde snelheid is en hoe hoog je bent geweest. Je kunt de dag vastleggen en foto’s toevoegen die je met behulp van je ingebouwde GPS op de juiste plek op je route kleeft. Deze app vraagt weinig van je batterij. De app is namelijk zo gebouwd dat deze alles bijhoudt en pas wanneer je het activeert alle analyses gemaakt worden.

De app is gratis in de App Store te downloaden.

3. PANORAMA FOTO

Even op adem komen terwijl je uitkijkt over de besneeuwde bergtoppen? Deze momenten zijn het waard om vast te leggen met een panorama-foto. Deze foto’s plaats je natuurlijk direct op Facebook, twitter en Instagram en zo maak al je vrienden jaloers.

De app is gratis in de Google Play Store en de App Store te downloaden.

4. SPOTIFY

Voor de (lange) reis naar het witte goud is een muziekje naar keuze een welkome afleiding waardoor je nog sneller op de plaats van bestemming bent. Spotify is de beste manier om naar muziek te luisteren op je mobiel of tablet. Zoek naar alle nummers, artiesten of albums en beluister ze gratis. Maak speciale afspeellijsten en bouw je grootste en beste muziekverzameling ooit. Luister helemaal gratis met advertenties, of neem een Spotify Premium-abonnement.

De app is gratis in de Google Play Store en de App Storete downloaden

5. SNOWCIETY

Snowciety is het sociale netwerk voor de echte wintersport liefhebbers. Deze app houdt bij waar je bent geweest en deze statistieken worden opgeslagen. Zo kun je bijvoorbeeld je tijdsduur zien. De app gebruikt internet waardoor je de exacte locatie en statistieken van je Snowciety-vrienden kan zien. Als je geen data wilt gebruiken, kun je dit niet zien.

De app is gratis in de Google Play Store en de App Store te downloaden.

Alle rol & borstelbanen

bekijk de mogelijkheden

bekijk het aanbod

Alle skihallen

bekijk de mogelijkheden

Bekijk het aanbod

Ski- & Snowboard lessen

voor beginners en gevorderden

Les aanvragen
X